Die vervaardiging van 'n bootmotor met 'n lineêre aandrywer vir minder as $ 350

Aktuator Montage Bracket:

'N Montage hakie is van staal vervaardig om die Lineêre aktuator.

Aktuator Montagebeugel

Kontroleer die oriëntasie

Lineêre aktuator op hakie

Aktuator sal op hierdie manier gemonteer word. Die hakie sal aan die transom heg. Ek het 'n 9 duim -aktuator, 12 VDC Deluxe -model gekies.

Bracket Mount to Transom

Aktuator Montagebeugel

Buiteboordmotoraanhegsel

Buiteboordmotoraanhegsel

'N Beugel is gemaak om 'n vinnige ontkoppelingskakel aan die buiteboordmotor toe te laat. Hierdie hakie moes later herwerk word. Proef en fout.

Bracket aan die buiteboordmotor gekoppel

Toon die handmatige stuurskakel aangeheg, en 'n vinnige ontkoppelingbal (van Panther Marine) is geïnstalleer. Hierdie bal sal gebruik word om 'n lang staaf aan die kicker/trolmotor te heg, sodat beide die 70 pk -buiteboord en die 9.9 -skopmotor deur die lineêre aktuator aangedryf word.

 

As u die aktuatorbevestiging en die buiteboordmotor -hakie ontwerp, moet u die motor -kanteling oorweeg. Ek het nie en ek moes die hakies herwerk om die buiteboordmotor behoorlik te laat kantel! Proef en fout. Let ook daarop dat die handmatige stuurbout met 'n haakpen vervang is- laat dit vinnig verwyder en installasie. Sien die pyltjie.

Montering Firgelli Outomatiseringsaktuator na die montagebeugel wat u gemaak het.

Ek het 'n chroom -afstandhouer gebruik en van die hardewarewinkel af bout. Monteer sodat die aktuator kan beweeg/spil. Dit sal die aktuator in staat stel om in lyn te kom met die swaai van die motor, aangesien dit heen en weer gedryf word.

Stap 9: Actuator End Mount

Ek het 'n U-bout gebruik wat ek in 'n vierkantige vorm met 'n hamer en 'n bietjie kaarthitte gemaak het (geel bottel van Home Depot- baie warmer as propaan). Let op die stuk PVC -pyp tussen die aktuator en die berg. Moenie die U -bout te veel trek nie, dit moet die aktuator heen en weer op die PVC -pyp gly, om in lyn te kom met die swaai van die buiteboordmotor.

Stap 10: Vinnige ontkoppeling van skakelvervaardiging.  

Sny graad 8 fyn draadboutkop af. Dit laat die bout in 'n hol staalbuis gly

 

Stap 11: Sweis die boute aan die hol buis

BELANGRIK: U moet bepaal watter lengte van die vinnige ontkoppeling -skakel u nodig het om die lineêre aktuator aan die buiteboordmotor te heg. Dit is waarskynlik die uitdagendste deel. 1. Ek het die motor die hele pad uitgebrei en 'n merk op die suier op die halfpad gemaak, in my geval die aktuator dryf 9 duim, sodat die half verlengde afstand 4,5 duim was. 2. Toe plaas ek die buiteboordmotor in die middel van die reis (reguit vorentoe). 3. Daarna het ek van die eindgat van die aktuator na die bal op die montagebeugel gemeet., Met die aktuator op sy halwe verlengingspunt. 3. Die afstand vanaf die eindgat van die aktuator (wat 'n bal aangeheg het) aan die monteerbeugelbal, is die lengte wat u benodig vir u vinnige ontkoppelingstaaf. In my geval was dit 9,75 duim.

 

Stap 12: Voltooi vinnig ontkoppelde skakel

Ek het my skakel nodig om 9,75 duim te wees om die Lineêre aktuator om na sy volle stopplekke te reis en op te hou ry. Die lengte is van kritieke belang, want u het die aktuator nodig om aan die einde van sy reis op te hou ry (daar is 'n ingeboude reis -skakelaars). As u nie die regte lengte het nie, sal die motor aanhou ry as dit die einde van die toelaatbare reis bereik, en dit sal vinniger uithaal. U moet al hierdie metings doen voordat u die aktuator bestel, sodat u 'n aktuator kry wat ooreenstem met die hoeveelheid reis wat u buiteboordmotor het as dit van links na regs swaai. Panther Marine vir die vinnige ontkoppelde hardeware.

 

Stap 13: Kyk na die vinnige ontkoppelingskakelaanhegting

Let op die aktuator is half verleng: 4,5 duim. En in hierdie posisie is die buiteboordmotor reguit vorentoe. As die aktuator nou uitry en binnekom, sal die motor links en regs na sy volle reis geskuif word. Ek het gevind dat nege duim reis voldoende was, en 12 duim sou te veel gewees het. Die motor sal nooit sy outomatiese afsnyplek bereik nie en sal net aanhou ry. Die merk wat u op die aktuatorarm teen die einde sien, is die plek wat die aktuatorarm merk as dit volledig teruggetrek word. U kan nie die merk wat ek gemaak het in die middel of halfpad uitgebreide posisie op hierdie foto sien nie. Vertrou my, dit is half verleng, en dit is waar u wil hê dat die motor reguit moet wees.

 

Stap 14: 'n ander aansig

U sal 'n paar verskille in sommige van die foto's opmerk. Byvoorbeeld, die klein hakie wat ek gemaak het om die vinnige skakels aan die buiteboordmotor te heg. Die hakie moes minstens een keer weer gemaak word, sodat alles gewerk het sonder om mekaar te bind of te slaan. Maar hopelik kry jy die idee. Die aanvanklike manier het veroorsaak dat die lang arm die kort vinnige ontkoppelingsarm tydens die reis geslaan het, sodat ek die hakie moes herbou. Ek dink dit is die finale reëling. Ek ontkoppel die hoofstuurkabel (sien dit aan die linkerkant) van die motor as ek die elektriese stuur gebruik. Dit skep te veel wrywing. Ek het net die bevestigingsbout met 'n haakpen vervang om dit maklik te maak om aan te sluit en te ontkoppel.

 

Stap 15: Lang vinnige ontkoppelingskakel

'N Langer arm is vervaardig en aan die skopmotor vasgemaak, sodat dit ook gery sal word. Ek het gevind dat ek beter beheer het by die trollie, as albei motors gedrewe word- beter roer-aksie in die wind of golwe. Dus, selfs as ek net die skopper met 'n lae snelheid loop, ry ek ook die groot motorstuur. Met hierdie reëling kan ek die skopmotorskakel verwyder en die skopmotor oplig as ek net die groot motor van die outopilot wil laat loop. As die elektriese motorstuur nie misluk nie, kan ek dit ontkoppel en die handmatige stuur weer verbind en met die hand stuur.

 

Stap 16: Joystick

Ek het 'n joystick geïnstalleer om die lineêre aktuator te beheer. 'N Skakelaar is aan die onderste regterkant van die paneel geïnstalleer. Dit kan onder die skakelaarskakelaar gesien word. Ek het nog nie die skakelaar gemerk nie. Dit stel u in staat om handmatige elektriese stuur met die joystick te kies, of u kan outopilot kies. In die outopilot-posisie word die lineêre aktuator aangedryf deur 'n tuisgemaakte outopilot wat deur Jack Edwards gebaseer is. Die outopilot het die opskrifmodus en die stuurmodus van die knop. U kan die outopilot stuur met behulp van die potensiometerknop sowel as magnetiese opskrifmodus. U kan die potensiometerknop onder die skakelaarskakelaar sien. GPS -stuur is beskikbaar, maar ek het dit nog nie gedoen nie. Vereis net nog 'n Arduino -bord, $ 56, en natuurlik 'n versoenbare GPS -eenheid.

 

Stap 17: Arduino Mega 2560 Autopilot

U kan dit op YouTube vind- Soek Jack Edwards Arduino-gebaseerde outopilot. Ek het dit net gebou vir opskrif en knopknop. Volgende somer voeg ek GPS -stuur by. Die BNO 55 -magnetiese opskrifsensor word nie getoon nie, en die kragbord wat die aktuator, 'n Polulo Qik PWM -module, dryf. Ek het die presiese komponente in Jack Edwards -instruksies gebruik. Ek het nie die Arduino Shield-koppelvlakbord gebruik nie, ek het my drade net direk in die Arduino-bord ingeprop- Easy Peasy. Ek moes 'n sagteware -instelling verander om my stelsel beter te laat optree. Dit het byvoorbeeld 30 grade van kopverandering geneem voordat my aktuator begin bestuur het. Ek het een nommer in Jack se program verander om dit so te maak dat 3 grade van opskrifverandering die aktuator ry. Dit was: Motorspeed_min. By kodeweergawe J11 is dit by reël #378. Dit is op 30 gestel. Jack het gesê dat dit op 127 gestel is vir volledige motoraandrywing met enige fout. Ek het besluit om dit op 75 te stel, en nou ry my aktuator met 3 grade opskriffout. Moet dit miskien aanpas na die watertoetsing. Daar is ook 'n dooiebandinstelling, en dit is op 2 grade gestel. Dit beteken dat niks gebeur totdat meer as 2 grade van foute voorkom nie. Dit is nodig omdat u nie wil hê dat die AP heeltyd met geringe golf- en windaksie moet ry nie. Ek het dit verlaat waar Jack dit ingestel het.

 

Stap 18: Autopilot -instruksies

Dubbelklik daarop om instruksies te lees. Die enigste komponent wat ek gebruik het wat anders was as wat getoon is, was die sleutelbord. Ek het een van Amazon $ 4,95 gekry. Moes die bedrading 'n bietjie verander om dit aan die werk te kry.

 

Stap 19: Autopilot -bedradingsdiagram

U moet na die Dropbox van Jack Edward gaan om die sagteware wat hy geskryf het, af te laai, asook die fritzing -diagram (bedradingsdiagram) Die skematiese diagram was nutteloos, u het dit nie nodig nie. Kry net die bedradingsdiagram. Dit is 'n beeld en wys watter draad om te verbind waar. Maak seker dat u inline -versmeltings installeer. U benodig 'n soldeerbout, 60/40 Rosin Core Solder en Soldering Skills om die drade aan die planke te heg wat aan die Arduino -bord (PWM, magnetiese sensor, sleutelbord, potensiometer) verbind. Op die Arduino -bord self soldeer jy nie daaraan nie, dit het verbindings dat jy net 'n speld in druk. Koop dus sommige van die lintkabel wat die klein penne daarop het. U kan die pen die een punt van die een kant afsny en die draad (soldeer 'n langer draad aan) uitbrei soos nodig. Soos ek gesê het, het ek nie die breakout -bord wat hy in sy tekening wys, gebruik nie, so dit kan dit uitskakel.

Share This Article
Tags:

Het u hulp nodig om die regte aktuator te vind?

Ons presisie -ingenieur en vervaardig ons produkte, sodat u direkte vervaardigers pry. Ons bied dieselfde dag gestuur en kundige kliëntediens. Probeer ons aktuatorrekenaar gebruik om hulp te kry om die regte aktuator vir u aansoek te kies.