TV-hysbak agter 'n spieël

My TV -hysbak, deur een kliënt

Verlede herfs, nadat ek lank gehou het, het ek en my vrou ingestem dat ons 'n TV vir ons slaapkamer moet kry. Nie een van ons was te gretig op die estetika van 'n TV en kabelkas wat op die dressoir sit of teen die muur gemonteer is nie, so ek het begin dink aan maniere om die TV weg te steek. Om veilig te wees, het ons 'n 26 "LCD (Vizio VL260M) gekoop wat, indien nodig, teen die muur net bokant die spieël gemonteer kan word.

Hier is ons slaapkamer met die TV wat op die dressoir sit.

My idee was om die TV aan die muur agter die spieël te monteer en die TV meganies bo die spieël op te lig as ons dit wil kyk. Die gaping tussen die bokant van die spieël was ~ 17 "en die TV was 16,8" hoog, perfek!

Aanvanklik het ek gekyk na die gereed gebou TV -hysbakke. Slegs een het lewensvatbaar gelyk, gemaak deurFirgelli TV Lift Kit

Dit was egter nie haalbaar nie.

My volgende idee was 'n suiwer meganiese hysbak. Ek en my skoonsuster het die beter deel van die Thanksgiving-dag 'n dinkskrum gedoen om dit te bewerkstellig (wat nie goed met my vrou en skoonsuster gegaan het nie). Ons het katrolle, vere, gas suiers oorweeg, en ek het uiteindelik op 'n parallelle armstelsel gevestig, soortgelyk aan dié wat gebruik word vir groot verkyker -montering of bestendige nokke.

Dit sal die TV toelaat om vrylik op en af ​​te beweeg sonder om die muur te draai of te slaan, en as gebalanseerde minimale moeite sou verg om te verhoog en te laer. Na 'n paar berekeninge van die beskikbare ruimte agter die spieël, en die gewig van die TV ongeveer 20 pond, sal ek egter 40-50 pond teengewig moet hê wat onredelik was.

Dus het ek teruggekeer na die idee van 'n aangedrewe hysbak. Per slot van rekening, hoe cool sou dit wees om net in die bed te lê en 'n knoppie op die afstandbeheer te druk om die TV op te lig. Firgelli Outomatisasie Produseer ook hysbakaktuators en verkoop 'n lekker lineêre baanaktuatorstel, kompleet met beheerder (hoewel dit ongelukkig bedraad is).

Die FA-200-TR-24-20 "het die beste gelyk, want dit het 'n 20" beroerte, 'n krag van 200 pond, en het op 1 "/sec volledig gelaai.

My plan was om die TV aan die muur te monteer op skuifbalk wat dit op en af ​​kon beweeg. Die aktuator sou die muur onder die TV gemonteer word en ek sou die TV aan die pendeltuig met 'n arm koppel. Toe Shuttle opskuif, sou dit die TV oor die spieël lig, en toe die pendel af beweeg, sou die TV ook val.

Om die TV aan die muur te monteer, het ek twee swaar diens gekoop Laai skyfies van Lowes. Ek het met 22 "reis gekies sodat die aktuator die werklike bewegingsreeks sou bepaal, en die TV nie aan die bokant of onderkant sou uitkom nie. Dit is plat op die muur gemonteer direk in knoppies met lagboute. Gelukkig die Knoppies was op 'n plek waar die TV byna dooie middel tussen die twee skyfies kon wees.

Volgende kom die taak om die TV na die skyfies te monteer. Ek het 'n 18 "x6" stuk plaatstaal tussen die twee skyfie aangeheg. Die TV het 'n Vesa 100mm -bevestigingspatroon, so ek het die TV op die lakestaal gemonteer met 'n lae -profiel -TV -muurbeugel vanFirgelli Ook

Met die twee helftes van die TV -montering wat gekoppel is, is die agterkant van die TV slegs 1 "van die muur af, en die voorkant van die TV ongeveer 4,5" van die muur af.

Om die TV aan die Actuator Shuttle te koppel, het ek 'n 4 'stuk 4x1 Poplar -hardehout gebruik en die TV -staande gate op die hout geboor.

Volgende was die baanaktuator. Die aktuator self is ongeveer 28 "lank. Ek loop van 24VDC en kom met 'n kragbron en 'n bedrade beheerder (opgerolde kabel wat ongeveer 10 voet kan strek). Dit is baie stiller as wat ek verwag het en is baie goed gemaak. Ek kon dit doen Monteer die aktuator onder die TV, aan die regterkantstud. Dit was styf, want die muurwinkel was daar, maar fiks. Om die houtarm aan die pendeltuig te heg, gebruik ek 'n 4 "x4" L-bracket.

Uiteindelik met alles gemonteer.

Die bokant van die TV is volledig uitgebrei, ongeveer 1/2 "van die plafon af, en die bokant van die TV volledig terugtrek is ongeveer 3" onder die bokant van die spieël. Ek kon die dressoir/spieël terugbeweeg sodat dit net minder as 5 van die muur is, en niemand wat die kamer binnegaan nie, het dit opgemerk.

Share This Article
Tags:

Het u hulp nodig om die regte aktuator te vind?

Ons presisie -ingenieur en vervaardig ons produkte, sodat u direkte vervaardigers pry. Ons bied dieselfde dag gestuur en kundige kliëntediens. Probeer ons aktuatorrekenaar gebruik om hulp te kry om die regte aktuator vir u aansoek te kies.