TV-hysbak agter 'n spieël

My TV Lift, deur een klant

Verlede herfs, nadat ek lank gehou het, het my vrou en ek ooreengekom dat ons 'n TV vir ons slaapkamer moes kry. Nie een van ons was te gretig oor die estetika van 'n TV en kabelkas wat op die laaikas sit of aan die muur gemonteer is nie, en daarom het ek begin dink aan maniere om die TV te verberg. Om veilig te wees, het ons 'n 26 "LCD (Vizio VL260M) gekoop wat, indien nodig, aan die muur net bokant die spieël gemonteer kon word.

Hier is ons slaapkamer met die TV op die laaikas.

My idee was om die TV aan die muur agter die spieël te monteer en die TV meganies bo die spieël op te hef as ons daarna wou kyk. Die gaping tussen die bokant van die spieël was ~ 17 "en die TV was 16,8" hoog, perfek!

Aanvanklik het ek gekyk na gereedskap-aangedrewe TV-hysbakke. Slegs een het lewensvatbaar gelyk, gemaak deur Firgelli Automations

Dit was egter nie haalbaar nie.

My volgende idee was 'n suiwer meganiese hysbak. Ek en my man van my skoonsuster het die grootste deel van die Thanksgiving-dag deurgebring om maniere te bedink om dit te bereik (wat nie goed met my vrou en skoonsuster gegaan het nie). Ons het katrolle, vere, gassuiers oorweeg, en uiteindelik het ek op 'n parallelle armstelsel gesit, soortgelyk aan dié wat gebruik word vir groot verkykers of vaste kamme.

Dit sal die TV in staat stel om vrylik op en af ​​te beweeg sonder om te draai of teen die muur te slaan, en as dit gebalanseerd is, sal dit minimale inspanning verg om op te hef en te sak. Na 'n paar berekeninge van die beskikbare ruimte agter die spieël, en die gewig van die TV ongeveer 20 lb, sou ek egter 40-50 lb teengewig moes hê, wat onredelik was.

Daarom het ek teruggekeer na die idee van 'n aangedrewe hysbak. Immers, hoe gaaf sal dit wees om net in die bed te gaan lê en op 'n knoppie op die afstandsbediening te druk om die TV te verhoog. Firgelli-outomatisering produseer ook hefaktuators, en verkoop 'n mooi lineêre baanaktuatorstel, kompleet met beheerder (hoewel dit ongelukkig bedraad is).

Die FA-200-TR-24-20 'het die beste gewerk, want hy het 'n slag van 20', 'n krag van 200 lb en teen 1 "/ sek vol beweeg.

My plan was om die TV aan muur te monteer op skuifblaaie wat dit moontlik gemaak het om op en af ​​te beweeg. Die aandrywer sou teen die muur onder die TV gemonteer word en die TV met 'n arm verbind. Toe die pendel opwaarts beweeg, sal dit die TV oor die spieël lig, en wanneer die pendel af beweeg, sal die TV ook val.

Om die TV aan die muur te monteer, het ek twee heavy duty gekoop laaiglywe van Lowes. Ek het diegene gekies met 'n beweging van 22 ", sodat die aandrywer die werklike bewegingsbereik sou bepaal, en die TV nie bo of onder sou maksimeer nie. Dit is direk op die muur gemonteer in studs met behulp van lagboute. Gelukkig is die studs was op 'n plek wat die TV byna doodsentrum tussen die twee skyfies kon maak.

Volgende kom die taak om die TV aan die skyfies te monteer. Ek het 'n stuk vel 18 "x 6" tussen die twee skyfies aangebring. Die TV het 'n VESA-montagepatroon van 100 mm, dus het ek die TV op die plaatstaal gemonteer met 'n lae profiel TV-muurbeugel van Firgelli.

Met die twee helftes van die TV-koppeling verbind, is die agterkant van die TV slegs 1 "van die muur af en die voorkant van die TV ongeveer 4,5" van die muur af.

Om die TV aan die aandrywerpendel te koppel, het ek 'n 4x1 populier hardehout van 4x1 gebruik en die TV-staander se monteergate aan die hout geboor.

Volgende was die baanaktuator. Die aandrywer self is ongeveer 28 "lank. Ek loop 24VDC en het 'n kragbron en bedrade beheerder (opgerolde kabel wat ongeveer 10 voet kan rek). Dit is baie stiller as wat ek verwag het en is baie goed gemaak. Ek kon monteer die aktuator onder die TV, aan die regterkant van die stoet. Dit was styf, aangesien die muuruitgang daar was, maar dit was goed. Om die houtarm aan die shuttle te heg, het ek 'n 4 "x4" L-beugel gebruik.

Uiteindelik met alles gemonteer.

Die top van die TV is ongeveer 1/2 "van die plafon af uitgebrei en die top van die TV is ongeveer 3" onder die bokant van die spieël volledig teruggetrek. Ek kon die dressoir / spieël so terugskuif dat dit net minder as 5 "van die muur af is, en niemand wat die kamer binnestap, het dit opgemerk nie.

Tags:

Share this article

Gewilde produkte

12v Linear Actuator
Klassieke stang lineêre aandrywers In Stock
From $119.99USD
Premium Linear Actuators
Premium lineêre aandrywers In Stock
$135.95USD
TVL-170 pop-up TV-hysbak agterop
TVL-170 pop-up TV-hysbak agterop In Stock
On Sale From $590.00USD

Hulp nodig om die regte aandrywer te vind?

Ons vervaardig en vervaardig ons produkte, sodat u die prys van direkte vervaardigers kry. Ons bied dieselfde dag aflewering en kundige kliëntediens. Probeer ons Aktuator Sakrekenaar gebruik om die regte aandrywer vir u toepassing te kies.